27 Temmuz 2015 Pazartesi

Burun Estetiği izle

Koku alma duyumuzun birincil organı burundur. Burunun gerek fiziksel gerek biyolojik sorunları burun estetiği operasyonu ile giderilebilir. Burun estetiği bu denli popüler bir uygulama olmasınarağmen, burun estetiği hakkında birçok merak edilen durum var.Dünyada ve ülkemizde en çok yapılan estetik operasyonlardan biri burun estetiğidir. Estetik konsept çok önemli bir noktadır. Bir insana bakıldığı zaman; bu yüzde ne gibi sorunlar var, bu yüz daha nasıl güzelleştirilebilir denmelidir. Dikkat edilmelidir ki burnu değil yüzü güzelleştirmek önemlidir. Kişiye verilen güzellik son derece ince bir noktadır. Burun sadece tek başına burun değil. Armonik bir yapıya sahiptir. Estetikteuyum çok önemlidir. Bu uyumu somut olarak görmek için burun estetik ameliyatı izlemeniz tavsiye edilir.



Temel sorulardan biri de burun estetiğinin KBB uzmanın mı yoksa estetik cerrahın mı yapmasıdır. Estetikte tek amaç yoktur. Estetikte tıp ve sanat konuşur. Bir estetik cerrah KBB alanında kendini geliştirebilir. Diğer yandan da bir KBB uzmanı da kendini estetik cerrahi alanda geliştirebilir.Estetikten önce araştırılan hekimin akademik geçmişini ve gerçekleştirdiği estetik operasyonlar incelenmelidir. Estetik burun ameliyatı genel olarak baktığımızda zor bir ameliyattır. Bunun nedeni herkesin burun anatomisinin birbirinden farklı olmasıdır. Kişiye özel bir haber olması da önemli etkenlerdendir. Estetik yapılırken tek bir teknik uygulanmaz. En çok bilinen teknikler açık, kapalı ve delivery tekniğidir.

İnternette burun ameliyatı izlediğinizde bu teknikleri açıkça görürsünüz. Doktor tarafından hastaya en uygun teknik seçilir. Aynı zamanda fiyat araştırılması da önemli bir konudur. Erkek burun estetik fiyatları ile bayan burun estetik arasında fark yoktur. Gerekli fiyat araştırması yapılırken ucuz fiyatlara aldanıp operasyon sonucunda burun estetiği ameliyatı geçirecek kişi kötü sonuçlar alabilir. Ucuz fiyatlara aldanılmaması gerektiği gibi çok yüksek fiyatlara da dikkat edilmelidir. Her şeyde makul fiyatların doğruluğu olduğu gibi estetiktede makul yani hakkı fiyatlar gözetilmelidir. Gerekli bütün araştırmalar yapıldıktan sonra en doğru seçim yapılarak en iyi sonuçlar alınır.



Bazı hastaların merak ettiği bir diğer konu ise estetikle birlikte sinüzit tedavisi de gerçekleştirip gerçekleştirilemeyeceğidir. Burun estetiği esnasında nefes alışverişi düzeltecek müdahale mümkün olduğu gibi burun içindeki sorunları tedavi etmek te operasyonlarda mümkündür. Estetik operasyonda sinüzit tedavisinin yapılmasının herhangi bir riski yoktur. Ama burunla ilgili her sorun estetiksırasında çözülemez. Örneğin; leke tedavisi ya da siyah nokta tedavisi için burun estetiğinden başka operasyon gerekmektedir. Diğer merak ettiklerinizi burun ameliyatı canlı izleyerek giderebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder