1 Ağustos 2015 Cumartesi

Burun Ameliyatı Videosu

Burun Ameliyatında dikkat edilmesi gereken en önemli kısım doktor seçimidir. Burun estetiği ustalık isteyen ince bir iştir. Bu işi yapacak doktorun işini sevmesi ve severek yapması oldukça önemlidir. Doktorun yüzü iyi analiz edebilmesi ve tecrübeli olması sizler açısından çok faydalı olacaktır. Doktorun şimdiye kadar yapmış olduğu ameliyatlar ve hastalar açısından aldığı yorumlar olsun her yönüyle araştırılması ve size karşı olan tutumu önemli unsurlar arasındadır. Ameliyat olmak ve ondan sonraki süreci düşünürseniz iyileşme süreciyle epey bir zaman alır. Onun için paranızı ve sağlığınızı sağlık tüccarlarına kaptırmamak için bu altın kurallara dikkat ediniz.


Artık günümüzde bilgiye ulaşmak oldukça kolay hele ki merak ettiğimiz konularda bizim gibi diğer vatandaşlarında yorumları oldukça önemli. Forum sitelerinde yüzlerce insanın çeşitli ameliyatlara ilgili yorumları ve tecrübeleri bulunmakta ve bu gerçekçi bir araştırmadır. Yanıltıcı bilgilerin olduğu bazı ticari siteler karşınıza çıkabilir bu konuda dikkatli olalım.

  • Burun estetiği zor bir ameliyat mı?
Burun estetiği yapılışına göre zor da olabilir kolayda eğer bildiğimiz klasik tampon uygulaması yapılmaz ise ağrısız sızısız bir operasyon geçirirsiniz. Bu arada ameliyattan sonra rahat nefes alabilmek için yapılan slikon destekte ağrıya yol açmaz.


  • Ameliyat süreci nasıl?
Ameliyat öncesi  yapılan kan tahlilleri sayesinde damar yolunuz hazır hale gelir ve ilaçlı serum ile damar yoluyla uyutulursunuz. Narkozun etkisiyle acıyı ve soğuğu hissetmezsiniz. Ameliyat esnasında bulunduğunuz ortam soğuk olduğundan vücudunuz cerrahi ekip tarafından bir yandan da ısıtılır. Anestezi ve cerrahi ekibin uyum içinde çalışmasıyla ameliyatınız sonlandıktan sonra gözlem odasına alınırsınız ve ameliyatınız sonuçlanmış olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder