31 Temmuz 2015 Cuma

Erkeklerde Burun Estetiği

Burun estetiği günümüzde yaygın olan bir cerrahi müdahaledir. Öncelikle düşünülen şey ise burnumuzun nasıl şekil alacağıdır. Kimse kötü bir sonuçla karşılaşmak istemez sonuçta. Ta ki ameliyat masasına yatana kadar bir çok fikir alışverişi yapılır ve onca doktor arasından içimizin rahat ettiği, kendimizin istediği doktor ile anlaşılır. Eğer hastanın beklentileri net değilse doktoru ile bu konu hakkında fit olmaları gerekir çünkü görünümden çok sağlık daha önemlidir.



Doktorunuz mutlaka sizin nasıl bir burun istediğiniz hakkında kesin bir bilgiye sahip olmalı bu yüzden ne istediğinizi net ve açık bir şekilde söylemekten çekinmeyiniz. Genellikle bayanların tercih ettiği estetik güzellik aslında son 10 yılda daha çok erkekler tarafından rağbet görmekte. Erkek ile kadın burnunun arasında bir fark mı? diye soracak olursak aslında pekte bir fark yok sorunlar aynı, çözümler aynı.



Bu kısmı kesinlikle okumanızı istiyorum özellikle erkekler için! Erkek burnu kadınların ki gibi aşırı kalkık sivri uçlu olmamalıdır. Özellikle karadeniz bölgesinde görünen kemerli burun yapımında burun sırtı kaydırak gibi veya ince kibar bir yapıda olmamalı çünkü erkek için bu şekilde ki bir burun şekli kadınsı olabilir. Tabi bu tercih meselesidir. Ucu inceltilmiş bir burnun ise yapay bir görünümü olur buda estetikli olduğunuzu anlaşılır kılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder