26 Temmuz 2015 Pazar

BURUN ESTETİĞİNDE EN İYİ DOKTOR

Günümüzde burun estetiği ameliyatıyla burun estetiğinde en iyi doktor ile burundaki hemen, hemen bütün sorunlar düzeltilebiliyor. Estetik alanında burun estetiği çok fazla gelişti. Eskiden yapılması hayal bile edilemeyen uygulamalar bugün çok rahatlıkla uygulanır durumda. Burunda en çok görülen sorunlar; belli bölgelerde fazlalık ve eksikliklerdir. Fazlalık olan bölgelerden alarak eksik bölgeleri tamamlamak burnun genel yapısını değiştirmek bunların hepsi genel olarak mümkündür. İnsanlar çoğunlukla doktorlara burunlarının büyüklüğünden şikayet edip gidiyorlar.



Burun sırtında bir kemer olup, genellikle burnun üst kısmında bir yükseklik ve burun ucunda bir düşüklük oluyor. Burun ucunu kaldırmak tek başına bir ameliyatın parçası olarak burnun bütün yapısını değiştirmek bunların hepsi teknik olarak mümkündür. Fakat her plastik cerrahın kendisine göre bir yaklaşım tarzı var. Genel olarak insanların doğal anatomik yapıları mümkün olduğu kadar korunmaya çalışılır. Estetikte ki amaç burnun doğal görünmesi ve aynı zamanda yapılan işlemin yıllar sonra da mümkün olduğunca değişmeden kalabilmesidir.



Eğer çok fazla değiştirmeler yapılarak çok fazla parça konulduğu zaman, insanın kendi burnunu olduğundan farklı bir duruma getirmek uzun dönemde kişinin olumsuz hissetmesine neden olabilir. Burun estetiğinde en iyi doktor kimdir bunları hastaya anlatır. Başarılı bir burun estetiği ameliyatı uygulanan cerrahi sonrasında burnun doğallığını kaybetmemesi ile ölçülebilir. Bu doğallığı bozmamaya dikkat etmek iyi bir hekimin işidir. Hastadan kaynaklanan da birçok etken muhakkak sonucu etkileyecektir ama genel olarak hekimin hastaya göre çeşitli önlemler alması gerekir.

Eğer seçilen cerrahı hastanın anatomisini bozmamaya ve doğallığına gerekli itinayı gösterirse ve başarılı bir hekimse kişi hiçbir olumsuz sonuç doğmayacaktır. Eğer hasta burun ameliyatında en iyi doktor  ile çalışıyorsa hiç sorun olmaz. Başarısız bir estetik ameliyatını anlamak için estetik cerrah olmaya gerek yoktur. İlk bakışta kişinin estetik ameliyatı geçirdiği anlaşılıyorsa zaten başarısız bir ameliyat geçirmiş demektir burun estetiği ameliyatı sonucunda burun ister güzel ister çirkin olsun ana kural kesinlikle estetikameliyat olunduğunun belli olmamasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder