26 Temmuz 2015 Pazar

BURUN ESTETİĞİNDE EN İYİ DOKTORLAR

Estetik ameliyatını isteyen her insan yaptıramıyor. Bazı koşullar var. Çok ileri yaşta olan ve bu yaşa bir de rutin hastalıklar eşlik ediyor ise bu kişiler hekimler bu insanlara burun estetiği ameliyatı önermiyor. Bu operasyon için üst yaş sınırı yok denilse de çok ilerlemiş yaşlara da uygun görülen bir estetik operasyon değildir. Önceden yaptırmış olduğu burun estetiğinden memnun olmayan kişiler için hekimler tarafından ikinci kez operasyon uygulanabilir. Ama bu durum da kesinlikle sadece bir kereye mahsustur.

Burun estetiğinde en iyi doktorlar kimdir üçüncü bir estetik ameliyatı asla önermiyorlar.
Ciddi psikolojik sorun yaşayan kişilerin kaçış yollarından biri de estetiktir. Ancak sonrasında daha büyük sarsıntı yaşanılacağı olasılığı da hesap edilerek bu kişilere de burun estetiği ameliyatı uygulanmaz. Başka bir psikolojik sorun ise burun şeklinden takıntılı olarak rahatsız olmaktır. Burnun yapısından memnun olunmayabilir. Fakat kişi her şeyden önce kendini sevmelidir. Aksi takdirde bütün hayatına mal olacak bir takıntı haline gelir ve psikolojik açıdan yıpranır.



Bu durumda burun estetiğinde en iyi doktor istanbul bu kişilerin ideal bir hasta olmadığını düşünür. Doktorların kabul etmediği başka bir durumda kişinin estetiğe çevresi tarafından karar verilmesidir. Hasta bu şekilde eşini, ailesini ve çevresini mutlu edeceği düşüncesine kapılır. Hasta kendini estetik yaptırmak zorundaymış gibi hisseder. Oysaki hasta için çok zor bir durumdur. Kendisinin karar vermediği durumu yaptırırsa kötü sonuçlar ortaya çıkar. Bu durumda kendini baskı altında hisseden hastaları da doktorlar ideal hasta olarak görmezler.

Sigara içen hastalar da hekimlerin estetik için uygun görmediği hastalardır. Bu hastalar için sadece burun estetiği değil, bütün estetik operasyonlar çok büyük risk taşır. Her tıbbi müdahale gibi estetik operasyonlarda da kan dolaşımı iyileşme sırasında önem arz eder. Sigara ise kan dolaşımının en büyük düşmanlarından biridir. Damarları tıkayan ve kan dolaşımını yavaşlatan sigara, estetik sonrası iyileşme süresini çok uzatır. Estetik için ideal hasta olarak görülemeyen kişiler ise estetiğin kişiye özel bir estetik olduğuna bir türlü ikna edilemeyen kişilerdir. Hastalar ellerinde sevdikleri ünlünün fotoğraflarını bulunduran kişiler sadece o kişinin burnunu talep ederler. Bu durum burun estetiğinde en iyi doktorlar izmir'in onaylamayacağı durumlardan biri olup, kişiyi büyük olasılıkla sonrasında da tatmin etmeyecektir. Çünkü estetik ameliyatların bir diğer amacı ise birine benzemek değil, elde olan burnu en güzel ve sağlıklı şekle sokmaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder