16 Ağustos 2015 Pazar

Burun Estetigi Fiyatlari SSK

Burun estetiği fiyatları ssk bu estetik amaçlı yapılan ameliyatların fiyatların bazı durumlarda karşılıyor. Sadece kozmetik amaçlı yapılan bu ameliyatların fiyatların asla karşılamayın ssk hangi durumlarda bu fiyatları karşılıyor merak ediyorsanız hemen açıklayalım. İş kazası soncunda ve belgelenmiş bir hastalık geçirdiğiniz zaman bu ssk tarafından karşılanıyor. Burun ameliyatlarında estetik amaçlı olmadığı müddetçe diğer harcamaları karşılıyor. Mesela sinüs ameliyatları, burun etleri olarak bu ameliyatları fiyatını karşılıyor ama estetik konusuna gelince ssk bu fiyatları karşılamıyor ve hasta bu ameliyatların parasını kendi cebinden ödemek zorunda bırakılıyor. Sizlerde bu tip bir operasyon geçirmeye karar verdiyseniz doktorunuz ile çok iyi oturup konuşun.



Burunu estetiği fiyatları ssk nın neleri karışlayıp karşılamadığını iyice araştırın. Bazı bölümleri karşılayıp bazen birden karar değiştirip o ödediği ödeneğinde ödemediği oluyor sizlerde buna göre karar verin. . Bunun yanı sıra şayet birde dışarıdan geldiyseniz ve hastanede kalmak zorunda iseniz fiyat yine ona göre düzenlenecek ve sizlere ameliyat olacağınız paradan biraz daha fazla bir ücret çıkacaktır ve bu ücreti de ssk sizlere asla geri ödemez.


Burun estetiği fiyatları ssk konusunda daha dikkatli olmakta her zaman fayda vardır. Özel hastanede yaptırmak istiyorsanız bu tip bir ameliyatı iyi bir burun estetiği sonucu sizler bir bayağı maliyete mal olabilir bunun sebebi de özel hastanede kalacağınız zaman ve sizlere burada yapılan tüm uygulamaların ücretleridir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder