20 Eylül 2015 Pazar

Burun Ucu Estetigi Fiyati

Burun ucu yüzde insanın görünümünü oldukça etkileyen bir görüntü ortaya çıkartmaktadır özellikle uzun burunlu birini güldüğü zaman burun ucu daha kötü bir görünüm ortaya çıkartır ve bunu aldırmak isteyenlerin hemen yaptırmak istediği bir operasyon olup özellikle takıntılı olan bayanlın daha çok tercih ettiği bir ameliyat türüdür. Küçük bir işlem ile ameliyat ile burnun ucu alınır ve burun daha şık bir görünüm alır. Hastaların çoğu bu işlemi burun kaldırma işleminde yaptırmaktı ve burun ucundan kıkırdak varsa bu işlem sırasında bu kısımda alınmaktadır. Burun ucu estetiği fiyatı yapılan işleme göre değişmektedir.



Bu işlemler yapılmadan önce doktorunuz sizler burun ucu estetiği fiyatları hakkında kesin olmaza bile bir bilgi verir ve hiçbir zaman sizlere bu ameliyat bu kadar fiyattır deme şansıda olamaz çünkü daha sonra kullanılacak malzeme ortaya çıkabilir ve bu malzemede her zaman ameliyat fiyatların üst seviyelere taşıyabilmektedir. Sizlerde böyle bir operasyon girmeye karar verdiyseniz he zaman hazırlıklı olmak zorunda olduğunuz unutmayın.


Burun ucu estetiği fiyatları her zaman değişkenlik göstermekte ve hiçbir zaman sizlere net bir cevap vermektedir. Ama sizler her zaman bu konuyu doktorunuzu ile konuşarak halledebilir ve böyle bir probleminiz varsa neler yapabileceğinizi sizlere anlatmasını isteyebilirisiniz. Bu tip ameliyatlarda burun ucunda hafif bir ödem olur ve sonrasında ödem kendiliğinde geçer ve sizlerde daha şık görümlü bir burna sahip olursunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder