25 Temmuz 2015 Cumartesi

BURUN ESTETİĞİ FİYATLARI

Burun estetiği ameliyatı olacak kişi bayan ise 14-15 yaşından itibaren olabilir. Bu operasyonu geçirecek kişi eğer erkekse 17-18 yaşından sonra yapılır. Estetik için üst yaş sınırı yoktur. Burun estetiği fiyatları nedir da iyice araştırılmalıdır.Bayanlarda regl ameliyatı ertelemez. Ameliyat öncesinde sigara kullanımı 15 gün önceden kesilmelidir. Genel anestezi esnasında sigara kullanımından dolayı akciğerler zorlanabilir. Ameliyat öncesi soğuk algınlığı ve basit bir grip bile ameliyatı erteleme sebep olur. Estetik ameliyatına gidilmeden önce ılık bir duş almak hastalara iyi gelebilir. Bunun dışında hastalar rahat bir kıyafet giymeli.Kesinlikle makyaj yapılmamalıdır.



Ayaklardaki ve ellerdeki ojeler çıkarılmalıdır. Hastanın takı takmaması gerekir. Her ameliyat gibi bu ameliyatta da bir süreç vardır. Bu sürecin başlangıcı ameliyat öncesi 2-3 saat öncedir. Hasta 2-3 saat önce hastaneye gelerek gerekli muayene ve testlerden geçer. Kan tahlilleri de ameliyat öncesi yapılıyor. Eğer öğleden sonra ameliyat olacak ise 5-6 saat öncesinde hafif bir şey yenilip içilebilir. Burun estetiği ameliyatı olacak kişinin sürekli kullandığı ilaçlar var ise hekimin ameliyattan önce bilmesi gerekir.Bu ilaçların kesilmesi duruma ve kullanılan ilaca göre değişir. Ağrı kesici özelliği olan ilaçların estetik ameliyatından 1 hafta önce kesilmesi daha uygun olur.

Estetik ameliyatı lokal anestezi ile de yapılabilir. Fakat bu ameliyatta hastanın ve hekimin %100 konforu önemli olduğundan genel anestezi tercih edilir. Genel anestezi olunca burun estetiği fiyatı al değişmez. Her geçen gün değişen teknolojilere ilişkin tetkikler de artmakta ve gelişmektedir. Sizlerde deneyerek görebilir ve olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.Genel anestezi,uygulanacak olan cerrahi işlem sırasında yapılanların hissedilmemesi ve hatırlanmaması amacıyla iyi bir yöntemdir.

Hasta operasyon öncesi burun estetiği için ameliyata hazırlık amacıyla hazırlık bölümüne getirildiğinde, ameliyat salonuna alınmadan önce, anestezist uygun görürse bir ilaç verilir. Bu ilaç, ağız kuruluğu, geçici unutkanlık ve uyku hali yapabilir. Hasta burun estetiği fiyat teklifi bütün aşamalarını incelemiş olup, estetik ameliyatı için diğer gerekli işlemlerde uygulanır. Bu işlemlerden sonra ameliyata başlanmasına izin verilir. Ameliyat süresince hastanın yaşamsal fonksiyonları sürekli olarak izlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder