13 Ağustos 2015 Perşembe

Burun Ucu Kaldırma Fiyatı

Burun ucu kaldırma fiyatı her hastanen ve her plastik cerrahi doktorun unvanına göre değişmekte buna da sizlerin hastanede kalacağınız rakam eklenence ortaya belirsiz bir fiyat ortaya çıkmaktadır. Sonuçta ülkemizde bu tip ameliyatlar yurt dışından daha ucuza yapıldı için yurt dışından Türkiye’ye gelen hastaların sayısı da oldukça fazladır. Burun estetiği ücretlendirmesi yapan doktorların dikkat ettikleri konu hastanın burnunda nasıl tahribat olduğu ve yapılan işlemin neler olacağıdır.



Bir burun kaldırma fiyatı ile bir burun küçültme fiyatı asla bir olmayacak ve biri daha da pahalı olacaktır. Özel bir hastanede bu operasyonu yaptırmak istediğiniz zaman fiyat ona göre düşecek belli bir masrafınız sigortanız karşılayacak ama özel bir hastanede bu ameliyatı yaptırdığınız zaman daha farklı bir burun ucu kaldırma fiyat ile karşılaşabilirsiniz.

Kısaca burun ucu kaldırma fiyatları her hastaneye ve her doktorun becerisine göre değişmektedir. Sizlerde böyle bir ameliyat olacaksanız hemen karar vermeyin önce her şeyi ince, ince araştırın. Doktorunuz sizi muayene ederken sizlere tam bir fiyat asla veremez sadece ortama bir fiyat söyler ve sizler kesin kararınızı ona göre verebilirsiniz. Çünkü size tam bir fiyat verdiği zaman içerde oluşacak olan farklı bir malzeme kullanımı sizlerin cebine yansımak zorundadır ve sizler daha sonra bunun üstesinden gelemeyebilirsiniz. O yüzden doktorunuzu can kulağı ile dinleyin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder