14 Ağustos 2015 Cuma

Kapalı Burun Estetiği

Yıllardır bilenen bir yöntem olan kapalı burun estetiği ameliyatı oldukça zor bir teknik ile yapılan ameliyattır. İki çeşit burun estetik ameliyatı vardır bunlardan bir tanesi açık ameliyat diğeri ise kapalı ameliyattır. Doktorların çoğu burun estetiği yaparken açık ameliyatı tercih etmesinin sebebi burnun iki yanından açılan bir kesik ile tüm burnu gözler önüne koyarak daha rahat çalışmalarıdır.



Oysa kapalı burun estetiği ameliyatlarda ise sadece burnu içini görebilmekte ve çalışması biraz daha zor olmaktadır. Kapalı estetik ameliyatta yara izin kalamaz ama açık burun ameliyatları az daha olsa bir dikiş izi göze batabilir. Teknoloji ilerledikçe yöntemler daha kolay olur ve estetik amaçlı yapılan ameliyatlarda artık eskisi gibi iz kalmıyor.


Kapalı burun estetiği açık burun estetiğine göre daha zor olmak ilgili bir durum ve doktorunuz bu konuda bilgili ise sizler için bir sorun olmaz ama genelde doktorlar açık estetiği daha çok tercih ediyor haklı olarak burun her şeyini daha rahat görüp hareket ettiklerin söylüyorlar. Yine de en güzeli sizlerin doktorunuzun vereceği karardır. Doktorunuzun kesin kendisine göre bir tekniği varırdı ve artık bu teknik sayesinde kendini iyece kabil ettirmiştir. O yüzden sizler doktorlarınıza güvenin ve bu ameliyatı ona göre yaptırmaya karar verin. Kesin sizlerin burun yapınıza göre bir karar verecek olan doktorunuz sizler en doğru olanı söyleyecektir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder